Proizvodi

close
Left
Right
apps proizvodi

Pravila o privatnosti

POLITIKA PRIVATNOSTI Tehno Motor Trade D.O.O.  Bulevar 12.februar 38 , Niš, Srbija

Tehno Motor Trade D.O.O. je posvećen zaštiti svih informacija koje sakuplja i čuva o svojim klijentima. Klijenti koji naručuju proizvode putem našeg online kataloga/webshopa  prihvataju da se podaci o njima koriste u skladu sa ovom Politikom privatnosti, pri čemu Tehno Motor Trade  sakuplja minimalnu količinu informacija, a u svrhu pružanja kvalitetne usluge.

 

U cilju obrade zahteva i isporuke proizvoda klijentima, Tehno Motor Trade l u svojstvu rukovaoca podataka o ličnosti, a u skladu sa odredbama Zakona o zaštiti podataka o ličnosti ima obavezu i poslovnu potrebu da u svojoj bazi podataka poseduje i obrađuje određene podatke koji se odnose na klijenta, a koji se u skladu sa Zakonom, smatraju podacima o ličnosti. Podaci o klijentima su pohranjeni i čuvaju se u elektronskim bazama podataka Tehno Motor Trade-a i koriste se isključivo od strane zaposlenih koji zbog prirode posla imaju pristup tim podacima.

 

Tehno Motor Trade D.O.O.  prikuplja i obrađuje sledeće podatke klijenata:

Ime i prezime

Adresu

Broj telefona i e-mail adresu

Javno dostupne podatke objavljene na APR-u

Poseta našem sajtu i naručivanje naših proizvoda daje za pravo Tehno Motor Trade da prikuplja pomenute informacije.

U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, klijent ima sledeća prava:

-     Pravo na uvid

Klijent ima pravo da od Tehno Motor Trade-a traži potvrdu da li se uopšte obrađuju njegovi podaci, ako je odgovor pozitivan ima pravo da dobije pristup tim podacim. Komponenta ovog prava je i pravo na kopiju. Tehno Motor Trade je dužan da klijentu na njegov zahtev dostavi kopiju podataka koje obrađuje.

-     Pravo na ispravku

Klijent ima pravo da zahteva da se njegovi netačni podaci o ličnosti bez nepotrebnog odlaganja isprave. Ispravka podataka o ličnosti se vrši tako što klijent pošalje e-mail poruke na e-mail adresu Lica za zaštitu podataka o ličnosti:

tehnom59@eunet.rs

-     Pravo na brisanje

Klijent ima pravo da  zahteva brisanje njegovih podataka o ličnosti ukoliko isti nisu više neophodni za ostvarenje svrhe za koju su prikupljeni. Potrebno je da podnese zahtev za brisanje na e-mail adresu Lica za zaštitu podataka o ličnosti:

tehnom59@eunet.rs

Go to top
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • tehnomotor keyboard_arrow_right
  • placeholder photo

  • prod check
    check
  • tehnomotor
    akcija - 0 %
    tehnomotor
    RSD RSD